Utorak, 07.02.2017.

12:35

Igrao u Realu i PSŽ,a promašio prazan gol sa metar

Hese Rodriges, fudbaler Pari Sen Žermena na pozajmici u Las Palmasu, uspeo je da promaši neverovatnu priiliku u utakmici sa Granadom.

Izvor: ÐN

Igrao u Realu i PSŽ,a promašio prazan gol sa metar
Foto: YouTube screenshot

Hese je debitovao za novi klub protiv Granade u ponedeljak i već ostavio snažan utisak, ali ne onakav kakav je želeo.

U 70. minutu je dobio idealno dodavanje sa desnog boka, sačekao loptu na drugoj stativi odakle je trebalo samo da je prosledi u praznu mrežu, ali je sa gotovo metar očajno zahvatio i uspeo da je vrati nazad u srce kaznenog prostora.

Propustio je da izjednači rezultat i Granada je slavila minimalnim rezultatom, a strelac jedinog pogotka bio je Andreas Pereira u 17. minutu.

„Srećan sam što sam debitovao, ali ne zbog rezultata i promašenih prilika. Imao sam šansu da izjednačim i nisam uspeo“, rekao je Hese.

Pogledajte konkurenta za promašaj godine...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: