Igrao i za Partizan i za Zvezdu, sad je ponovo skrenuo pažnju na sebe - Navijači ga gađali i flašama i bakljama! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrao i za Partizan i za Zvezdu, sad je ponovo skrenuo pažnju na sebe - Navijači ga gađali i flašama i bakljama! (video)

I to ne zbog loše igre, nego zbog postignutog gola!

Sećate se Miloša Bosančića.

Karijeru je počeo u Partizanu, a potom ostvario želju da zaigra i za Crvenu zvezdu. Potom je nastupao u Kini i na Tajlandu, a sada je član češkog Libereca.

Juče nje njegov tim gostovao Slaviji u Pragu i slavio sa 2:1, a drugi gola za Liberec postigao je upravo Bosančić, i to sa bele tačke u 73. minutu susreta.

Ali, odlučio je da ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol proslavi ispred tribine sa najvatrenijim navijačima Slavije, koji su ga zasuli najpre flašama, a onda i bakljama.

Pogledajte u prilogu kako je sve izgledalo...


Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IZAZVAO HAOS: Bosančić provocirao navijače Slavije, ovi ga zasuli flašama i dimnim bombama! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017

Bivši fudbaler Partizana i Crvene zvezde našao se u centru pažnje u jučerašnjem muču izmešu Slavije i Libereca.. . Miloš Bosančić je bio heroj svog tima u Pragu, jer je postigao postigao pobedonosni gol za Slovan u trijumfu od 2:1, a nakon tog pogotka izazvao je pravi haos na terenu.. Srpski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.