Igrao finale LŠ sa Arsenalom, a sada je beskućnik i razmišljao je o samoubistvu

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrao finale LŠ sa Arsenalom, a sada je beskućnik i razmišljao je o samoubistvu

Milione i milione je osvojio tokom svoje karijere, ali sada nema ništa.

Sedam godina je igrao u Premijer ligi za Arsenal, zaradio milione i milione funti, a kakva je sada situacija sa Emanuelom Ebueom?

Fudbaler iz Obale Slonovače je ozbiljno razmišljao da oduzme sebi život kada je bankrotirao nakon razvoda sa suprugom. Da stvar bude još gora po njega, troje dece su sa suprugom.

Nije Ebue samo zarađivao u Arsenalu, dobru sumu je zaradio i u Galatasaraju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Nemam novca ni za dobrog advokata da spasim krov nad glavom", žalio se Emanuel Ebue.

Investirao je u gluposti, kako on kaže, jer je slušao savete drugih ljudi.

"Za finansije se brinula supruga kojoj sam sve prepustio jer nisam ništa znao o tome. Od osam miliona eura, koliko sam zaradio u Turskoj, njoj sam poslao sedam. Sve mi je uzela", rekao je on.

"Želim da mi Bog pomogne. Samo on može da mi oduzme ove samoubilačke misli. Mnogo me boli što ne viđam decu. Nekada su me makar zvala preko telefona, sada nema ni toga. Mnogo me boli što nisam sa njima", rekao je Ebue.

Sada ima svoju kuću, ali kažeda se plaši da će policija doći i isterati ga odatle, da ih svakog trenutka očekuje i da je stvari već spakovao.

"Nekada se zatvorim u svoju sobu, pogasim sva svetla, nadam se da me niko neće videti da sam tu. Patio sam dok nisam kupio tu kuću, a sada sam uplašen. Jednostavno nije fer", rekao je Ebue.

Potražio je i pomoć od strane zajednica fudbalera u Premijer ligi.



"Imao sam sreće jer me je baka naučila da perem veš i da kuvam. Sa tim nemam problema. Nadam se da će meni i ljudima koji su u mojoj situacija zajednica fudbalera u Premijer ligi pomoći da pronađem posao"
, rekao je on.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fatih Terim čuo za problem Emanuela Ebuea, odmah mu ponudio posao!

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017

Ovih dana se govori dosta o Emanuelu Ebueu i njegovim životnim problemima, a ponuda za posao je već stigla...Emanuel Ebue ima velikih problema, o čemu smo vam pisali danas...Nekadašnji fudbaler Arsenala i Galatasaraja je ostao bez novca, verovatno će ostati i bez krova nad glavom, supruga mu je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.