Fatih Terim čuo za problem Emanuela Ebuea, odmah mu ponudio posao!

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fatih Terim čuo za problem Emanuela Ebuea, odmah mu ponudio posao!

Ovih dana se govori dosta o Emanuelu Ebueu i njegovim životnim problemima, a ponuda za posao je već stigla.

Emanuel Ebue ima velikih problema, o čemu smo vam pisali danas.

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Galatasaraja je ostao bez novca, verovatno će ostati i bez krova nad glavom, supruga mu je uzela sve do poslednje pare. Pored toga, imao je i glupih investicija zbog kojih je ostao bez novca da sada nema da plati ni dobrog advokata.

Da stvar bude još gora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po njega, i deca nisu sa njim, čak ga i ne zovu više.

U obraćanju javnosti preko engleskih medija Emanuel Ebue je istakao da mu je potreban posao i da bi voleo kada bi mu udruženje fudbalera Premijer lige pronašlo posao.

Za problem je čuo i novi trener Galatasaraja, Fatih Terim, koji je odmah odlučio da mu ponudi posao u tom timu.

Još uvek nije poznato šta bi mogao da radi, ali turski mediji napominju da ga je Terim već kontaktirao i da će uskoro Emanuel Ebue najverovatnije da se preseli u Tursku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.