Igrač rekao DA Klopu, još 15 miliona do velikog pojačanja za Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2020, 17:53

Igrač rekao "DA" Klopu, još 15 miliona do velikog pojačanja za Liverpul!

Hoće li pasti i konačni dogovor?

Tijago Alkantara je postigao sve lične uslove sa Liverpulom, ali je sada preostao teži deo - da Bajern Minhen prihvati smanjenu ponudu.

Kako je potvrdio Bild, Tijago je sve dogovorio sa Liverpulom, dobiće višegodišnji ugovor, a Jirgen Klop mu je obećao važnu ulogu u timu.

Ipak, problem je što su Bajern i Liverpul 15 miliona evra daleko od dogovora, navodi isti izvor. Nije poznato koliko precizno nudi Liverpul, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ako znamo da je Bajern zahtevao makar 40 miliona, onda je verovatno ponuda sa Enfilda iznosila "samo" 25 miliona eva.

Tijago je ušao u poslednju godinu ugovora i Bajernu je ovo leto poslednja šansa da zaradi od njegove prodaje, što će i učiniti, samo je pitanje da li će neko ponuditi 40 miliona evra.

Ipak, pita se i Tijago, koji je postigao sve uslove, tako da se očekuje da i Bajern i Liverpul u narednim nedeljama pronađu najbolje rešenje.

Deluje da će Klop dobiti zaista fenomenalnog igrača i to za relativno malo novca, ako uzmemo u obzir tržište poslednjih godina...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.