Igrač potvrdio - Klubovi se dogovorili, stiže u Real! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač potvrdio - Klubovi se dogovorili, stiže u Real! (video)

Više nema dileme.

Sećamo se kako je madridski Real maja minule godine otkupio ugovor mladog Brazilca Vinisijus Žuniora od Flamenga za 46 miliona evra.

Godinu dana kasnije Vinisijus je stigao u Madrid, polako je kroz rezervni tim sticao formu, a u poslednje vreme kod Santijaga Solarija sve češće dobija priliku i u prvom timu.

Izgleda da se Madriđanima osladilo da kupuju talentovane Brazilce, pa su tako još letos dogovorili transfer talentovanog fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Santosa Rodriga.

Ovaj mladi fudbaler je to i sam potvrdio, Santos je na ime transfera zaradio 45 miliona evra, a momak koji će u januaru napuniti 18 godina će se "Los Blankosima" priključiti od naredne sezone.

"Ne verujem da postoji šansa da se ranije zaputim za Madrid.

To je između Santosa i Real Madrida. Ja sam fokusiran na Santos.

Razmišljaću o tome kada tamo stignem. Trenutno mi je samo Santos u mislima
", izjavio je mladi Rodrigo.

Dakle, od naredne sezone će Vinisijus dobiti društvo u Rodrigu, a ovaj dvojac, koji je Real platio nešto više od 90 miliona evra, bi trebalo da predstavlja budućnost "Galaktikosa".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dečje bolesti fudbalera Reala - Momče, ne brukaj Brazil! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 00:19

Da li je poleteo previše?..Real u svom timu ima dosta mladih talentovanih igrača. Vinicius je definitivno jedan od njih, ali izgleda da je večeras "poleteo" previše...Kraljevski klub ga je kupio još prošle godine za čitavih 46 miliona evra (neki pominju i dodatnih 16 miliona, što bi dovelo do...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.