Dečje bolesti fudbalera Reala - Momče, ne brukaj Brazil! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečje bolesti fudbalera Reala - Momče, ne brukaj Brazil! (video)

Da li je poleteo previše?

Real u svom timu ima dosta mladih talentovanih igrača. Vinicius je definitivno jedan od njih, ali izgleda da je večeras "poleteo" previše.

Kraljevski klub ga je kupio još prošle godine za čitavih 46 miliona evra (neki pominju i dodatnih 16 miliona, što bi dovelo do ukupnih 62 miliona evra), izdvojili su ogroman novac za veoma mladog igrača kako bi pobedili ogromnu konkurenciju.

Osamnaestogodišnji Brazilac je imao opciju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostane dve godine na pozajmici u svom klubu, ali on je odlučio da se nakon godinu dana preseli u Madrid. Ipak, nije očekivao toliki otpor od trenera. Lopetegi nije želeo da mu pruži šansu i odmah ga je poslao u Kastilju, gde se videlo da je on za klasu bolji od svih na terenu. Novi trener Reala je odlučio da to promeni i da mu pruži šansu.

Mladi Brazilac za sad odlično koristi te minute, a večeras je u španskom kupu čak dobio i priliku da bude starter. Odužio se golom i asistencijom, ali izgleda da mu je to dalo "krila" da pokuša još nešto.

Ipak, ovaj tinejdžer je preterao kada je pokušao da sa dve noge podigne loptu i tako na vrlo atraktivan način izbaci dva protivnička igrača, jedino što je uspeo u toj situaciji je da se obruka. Brazilci neće biti srećni zbog ovakvog poteza, a ni trener Reala verovatno. Izgleda da je preterao.

Que lastima que ya dieron el Balon de Oro .

Tu mas que nadie te lo merecías el futbol deberia llevar tu nombre.

Con ustedes VINICIUS JR   pic.twitter.com/ovZwJsZmr6

— DondeEstaSerresiete (@DondeEstasCr7) December 6, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.