Ibrahimović: Vratiću se u Malme, samo...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Vratiću se u Malme, samo...

Fudbaler Pari Sen Žermen Zlatan Ibrahimović nagovestio je da bi mogao da napravi iznenađujući potez i vrati se u matični Malme.

Šveđaninu ugovor sa Parižanima ističe za tačno mesec dana i ima mogućnost da bez obeštećenja potpiše za Malme, u kojem je počeo karijeru i bio član tri godine (1999-2001).

"Volim Malme i mislim da bih mogao ponovo da igram njegovom dresu. Sigurno ću ponovo igrati za taj klub, samo molim za strpljenje", poručio je Ibrahimović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na stadionu u Malmeu, uoči prijateljske utakmice sa Slovenijom (0:0).

Za sada je sigurno da "Ibrakadabra" neće preći u Mančester Junajted, nakon što se na spekulacije engleskih medija samo nasmejao.

Pored Junajteda, veliko interesovanje za švedskog golgetera pokazali su klubovi iz SAD i Kine.

Iako u oktobru puni 35 godina, Ibrahimović iza sebe ima fantastičnu sezonu pošto je postigao čak 50 golova na 51 utakmici.

Ibrahimović je posle Malmea igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu i Milan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde će Ibra, gde će Ibra? Možda kući...

Izvor: RTS, 31.Maj.2016

Opet je to doba godine. Poslednji mesec proleća i prvi mesec leta je vreme bez (klupskog) fudbala, ali nikako ne i bez priča o fudbalu. Transferima, to jest. A nema veće transfer dvoumice od one koja se tiče narednog kluba Zlatana Ibrahimovića. Sjajni Šveđanin je dao veoma zanimljiv nagoveštaj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.