Gde će Ibra, gde će Ibra? Možda kući...

Opet je to doba godine. Poslednji mesec proleća i prvi mesec leta je vreme bez (klupskog) fudbala, ali nikako ne i bez priča o fudbalu. Transferima, to jest. A nema veće transfer dvoumice od one koja se tiče narednog kluba Zlatana Ibrahimovića. Sjajni Šveđanin je dao veoma zanimljiv nagoveštaj gde bi mogao da nastavi (i okonča) svoju stelarnu karijeru...

Nekadašnji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović nagovestio je da bi mogao da napravi iznenađujući potez i vrati se u matični Malme.

Šveđanin neće ostati u Parizu i ima mogućnost da bez obeštećenja potpiše za Malme, u kojem je počeo karijeru i bio njegov član tri godine (1999-2001).

"Volim Malme i mislim da bih mogao ponovo da igram njegovom dresu. Sigurno ću ponovo igrati za taj klub, samo molim za strpljenje", poručio je Ibrahimović na stadionu u Malmeu, uoči prijateljske utakmice sa Slovenijom (0:0).

Pored Mančester Junajteda, veliko interesovanje za švedskog golgetera pokazali su klubovi iz SAD i Kine.

Iako u oktobru puni 35 godina, Ibrahimović iza sebe ima fantastičnu sezonu pošto je postigao čak 50 golova na 51 utakmici.

Ibrahimović je posle Malmea igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu i Milan.

Naslednik?

Što se tiče naslednika Ibrahimovića, PSŽ možda ne mora da brine previše. Možda je on već tu...

Omladinci kluba iz prestonice nedavno su se plasirali u finale francuskog prvenstva pobedom nad Sent Etjenom od 4:0. Napadač Samjuel Esende je postigao taj poslednji gol na način koji u svakom smislu pokazuje veličinu njegovog talenta.

A i podseća na Zlatana, zar ne?

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије