Ibra kung fu udarcem zaradio isključenje i odveo PSŽ u poraz /video/

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra "kung fu" udarcem zaradio isključenje i odveo PSŽ u poraz /video/

Koliko za Pari Sen Žermen znači Zlatan Ibrahimović ali samo kada je "miran" na terenu, najbolje pokazuje meč francuske lige protiv Sent Etjena koji su "sveci" potpuno neočekivano izgubili sa 2:1.

Ključni trenutak meča dogodio se u 70. minutu kada je PSŽ bio u naletu i kada je Ibrahimović isključen zbog brutalnog "kung-fu" poteza prema golmanu Sent Etjena.

Šveđanin je pokušao da zahvati loptu ali je pritom bio, blago rečeno nesmotren i može se reći da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << golman gostiju u ovoj situaciji još i dobro prošao.

Ibra se previjao na podu a kada je ustao pokazan mu je crveni karton što ga je iznenadilo. PSŽ je potom primio i drugi gol, da bi u 88. Oro uspeo samo da ublaži gotovo senzacionalan poraz.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.