Ibrahimović isključen, PSŽ poražen

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2012, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović isključen, PSŽ poražen

Paris Sen Žermen izgubio je kao domaćin na "Parku prinčeva" protiv Sent Etijena rezultatom 1:2, a jedan od glavnih krivaca je Zlatan Ibrahimović, koji je zbog neopreznog starta zaradio crveni karton u 70. minutu meča.

Zlatan Ibrahimović dobio je u subotu crveni karton u porazu Pari Sen Žermena, i tako i u šestom od sedam klubova za koje je nastupao zaradio isključenje.

Crveni karton na "Parku prinčeva" protiv Sent Etjena zaradio je pošto je ponovo koristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoje tekvondo veštine.

Nezgodni Šveđanin je u želji da stigne do lope pre golmana gostiju neoprezno reagovao i išao na njega kung fu udarcem, direktno đonom u visini glave.

Trener PSŽ Karlo Anćeloti rekao je da Ibrahimović nije zaslužio da bude isključen.

"Ibrahimović nije zaslužio crveni karton, jer je gledao loptu, a ne protivničkog golmana. Posle meča je bio razočaran i u svlačionici nije rekao ništa. Sent Etjen je bio bolji i zasluženo je pobedio", rekao je Anćeloti francuskim medijima i dodao da poraz od Sent Etjena može da bude dobra lekcija u predstojećim mečevima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.