Ibra gura Juve ka tituli! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 22:40

Ibra gura Juve ka tituli! (video)

Iznenađenje u prestonici.

Lacio je u okviru 30. kola Serije A dočekao Milan, sastave pogledajte OVDE.

Nakon 45 minuta igre "Rosoneri" iznenađujuće vode sa 2:0.

Igrao se 23. minut kada su stigli do prednosti i to na fantastičan način.

Ibrahimović je dodao loptu do Čalhanoglua, a Turčin je još jednom sve podsetio da ima top u desnoj nozi. Raspalio je po lopti sa ivice kaznenog prostora i poslao je pod prečku za 1:0 u korist "Rosonera". >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

A onda, samo devet minuta kasnije, Selemejkers pogađa Radua u ruku, sudija pokazuje na belu tačku, a odgovornost preuzima Zlatan Ibrahimović.

Strakoša ga je pročitao, ali je lopta prošla ispod golmana Lacija i nekako se otkotrljala u mrežu "Nebeskoplavih", 2:0 za "Rosonere".

Do kraja prvog dela igre je Luis Alberto imao solidnu priliku da vrati Lacio u igru, ali je tukao tik pored leve stative.

Juve trenutno ima sedam bodova prednosti, ako ekipa Simonea Inzagija ne napravi još jedan veliki preokret, "Stara dama" će staviti jednu ruku na trofej.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.