IZNENAĐENJE ČEKA DELIJE U NAPULJU: Evo gde će biti smešteni navijači Zvezde na San Paolu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE ČEKA DELIJE U NAPULJU: Evo gde će biti smešteni navijači Zvezde na San Paolu (FOTO)

Očekuje se oko 3.000 pristalica srpskog šampiona.

Napoli i Crvena zvezda će u sredu od 21 čas igrati utakmicu petog kola C grupe LIge šampiona, a biće to i poslednje gostovanje crveno-belih u grupnoj fazi. Za razliku od prva dva, Zvezda će u Napulju imati podršku organizovanih navoijača, pošto u Parizu i LIverpulu nije mogla da vodi organizovano navijače zbog suspenzije.

POSLEDNJI RAPORT SA MARAKANE PRED NAPULJ: Milojevića raduje Jovančić, glavobolja zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadača

DEGENEK UZBUĐEN ZBOG ODLASKA DELIJA U NAPULJ: Sve je LAKŠE uz njihovu pomoć

Oko 3.000 navijača Zvezde bi trebalo da bodri šampiona Srbije u Napulju, a italijanski mediji pišu da je deo navijača već danas stigao u grad.

Aleksic: “Attesi 3.000 tifosi della Stella Rossa a Napoli, alcuni sono già in città e mercoledì andranno in curva con i supporters azzurri” https://t.co/lgj2Z9PVNn pic.twitter.com/9M3xHoiM6m

— sscalcionapoli1926 (@sscalcionapoli1) November 26, 2018

Pojavila se u toku dana i informacija  u Italiji da će Zvzedini ultrasi biti smešteni na tribini zajedno sa najvatrenijim pristalicama Napolija. Navodno. Navodno bi zajedno trebalo da šetaju gradom od mesta okupljanja kod zamka u blizini centra grada do stadiona "San Paolo".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.