IZBRISANI SA LISTE: Tandem poznatih sudija više NEĆE suditi mečeve Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 13:28

IZBRISANI SA LISTE: Tandem poznatih sudija više NEĆE suditi mečeve Superlige

Imali su loše ocene.

Pre i posle svakog kola fudbalske sudije su u Srbiji u centru pažnje. Najpre idu komentari ko i zašto gde sudi, a posle toga kako je obavio posao. Međutim, srpski arbitri su u centru pažnje i tokom zimske pauze.

Pred nastavak sezone čelnici Superlige odlučili su da sa liste skinu dvojicu poznatih sudija u Superligi.

Kako prenosi Sportski žurnal, Bojan Nikolić i Petar Piper neće više suditi najviši rang takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Liverpul je poslednji put pobedio u Premijer ligi 19. decembra - od tada ima tri remija i poraz što ga je spustilo na četvrto mesto na tabeli. Večeras (21.00) na Enfild dolazi Barnli i krajnje je vreme da Redsi slave. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Barnli.

U prvom delu sezone obojica su sudili po devet mečeva, i imali su loše ocene koje su uticale da više ne budu među elitnim deliocima pravde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.