ITALIJANI VODE PARTIZANOVO DETE: Iliev na IZNENADNOM sastanku u Đenovi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANI VODE PARTIZANOVO DETE: Iliev na IZNENADNOM sastanku u Đenovi (FOTO)

Klub iz Serije A želi što pre da završi posao.

Supertalentovani napadač Partizana Dušan Vlahović ponovo je na meti evropskih klubova. Ovoga puta u prvi plan je iskočila italijanska Sampdorija, koja je prema informacijama italijanskih medija poslala ponudu na adresu Parnog valjka.

ODLAZI LI NECA? Ivica Iliev je bio LJUT, ali KRATAK i JASAN (FOTO)

Za sada nije poznatno o kojoj se cifri radi, ali se navodi da su se čelnici kluba iz Đenove sastali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa sportskim direktorom crno-belih Ivicom Ilijevim.

LEPE VESTI U HUMSKOJ: Leglo pola MILIONA evra! (FOTO)

PREOKRET: Ljubimac Grobara UKRAO pojačanje Partizanu! (FOTO)

Ipak, Sampdorija će sačekati da igrač napuni 18 godina, što će se dogoditi 28. januara 2018. godine godine, ali to čelnike ovog kluba ne sprečava da već sada kompletiraju čitav posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.