Ruski mediji: Putin smenio Sergeja Šojgua, na mesto ministra odbrane postavio „civila“

Izvor: Danas, 12.Maj.2024, 21:33

Ruski mediji: Putin smenio Sergeja Šojgua, na mesto ministra odbrane postavio „civila“

Ruski predsednik Vladimir Putin podneo je Savetu Federacije kandidaturu Andreja Belousova za mesto ministra odbrane Ruske Federacije i Sergeja Lavrova za mesto ministra spoljnih poslova, preneo je Interfaks.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Andrej Belousov, koji će zameniti Sergeja Šojgua na mestu ministra odbrane Rusije?

Izvor: Danas, 13.Maj.2024, 07:30

Predsednik Rusije Vladimir Putin podneo je Savetu Federacije kandidaturu Andreja Belousova za mesto ministra odbrane Ruske Federacije.

Nastavak na Danas...

Podoljak: Nova ruska vlada pravljena da podigne ratne kapacitete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024

Novi ministri u ruskoj vladi pokazuju da Moskva pokušava da poveća ratne napore i rekonfiguriše ekonomiju kako bi zadovoljila vojne potrebe, poručio je danas savetnik ukrajinskog presednika Mihailo Podoljak...''Rusija je konačno počela da se izoluje i pokušaće da poveća ratna nastojanja i ratne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.