ITALIJANI SVE OTKRILI: Siniša Mihajlović poslednjih mesec dana bio u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 16:29

ITALIJANI SVE OTKRILI: Siniša Mihajlović poslednjih mesec dana bio u bolnici

Srpski trener prošao kroz novu dramu.

Srpski fudbalski stručnjak, Siniša Mihajlović, prošao je kroz novi težak period u životu. Prema informacijama iz Italije, trener Bolonje je proteklih mesec dana proveo u bolnici gde je prošao kroz novi ciklus lečenja od leukemije.

Italijanska "Republika" prenosi da je Mihajlović napustio bolnicu i da je posle dužeg vremena ponovo mogao da zagrli porodicu i prijatelje.

Secondo @rep_bologna è il @qn_carlino, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sinisa #Mihajlovic, dopo un mese di terapie, sarebbe stato dimesso dall'ospedale. pic.twitter.com/qOI0Z9LhT9

— Spazio Bologna (@BolognaSpazio) July 1, 2022

- Dan okupljanja i početka priprema fudbalera Bolonje poklopio se sa izlaskom iz bolnice Siniše Mihajlovića. On je juče završio ciklus terapija i napustio bolnicu Sant Orsola", preneli su italijanski mediji navode "Republike", a navedeno je i da još uvek nije poznato kako će u budućnosti izgledati lečenje Mihajlovića.

Podsetimo, Miha je 29. marta ove godine po drugi put podvrgnut lečenju od teške bolesti, a bolnicu je napustio 2. maja.

Italijanski mediji nisu precizirali da li je najnoviji ciklus bio redovan i obavezan ili nekadašnji selektor repreznetacije Srbije ponovo ima ozbiljne probleme sa zdravljem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.