ITALIJANI OČIMA NE VERUJU: Đorđević povukao NEVIĐEN potez! Teodosiću se OVO nije desilo u karijeri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANI OČIMA NE VERUJU: Đorđević povukao NEVIĐEN potez! Teodosiću se OVO nije desilo u karijeri!

Virtus deklasiran u Španiji.

Košarkaši Virtusa su do meča sa Promiteasom bili jedina neporažena ekipa na Starom kontinentu. Budući da nisu osetili gorčinu poraza u Palakanestru, izabranici Aleksandra Đorđevića poklekli su tek na gostovanju u Evrokupu grčkom klubu pre dve nedelje.

I ove srede, međutim, tim iz Bolonje doživeo je novi neuspeh. U Španiji protiv Andore lider Palakanestra izgubio je 79:93, a mediji u Italiji razlog za to vide u odluci bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selektora Srbije.

Naime, Đorđević je u drugom poluvremenu ostavio na klupi Miloša Teodosića, iako je srpski plejmejker u prvom delu bio ubedljivo najbolji pojedinac i držao Virtus "na aparatima" sa 19 poena, tri skoka i četiri asistencije, za 19 minuta na parketu.

To se osetilo u igri gostiju, koji su u poslednjoj četvrtini postigli samo 10 koševa i izgubili meč. Bivši selektor Orlova imao je i obrazloženje na takvu odluku:

- Teodosić u drugom poluvremenu nije igrao jer je to bila moja odluka, a i zato što sam želeo da testiram tim, da dobijem odgovore od drugih - rekao je Sale Đorđević posle meča.

Uprkos porazu, Virtus je sačuvao velike šanse za prolaz dalje, jer u osam mečeva ima skor 6-2. Podsetimo, Teodosić je odigrao sedam susreta za tim iz Bolonje u Evrokupu i za 24 minuta na terenu prosečno imao 17 poena i 5,9 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.