ITALIJANI NAJAVLJUJU: Lazar Samardžić pred transferom karijere (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 08:44

ITALIJANI NAJAVLJUJU: Lazar Samardžić pred transferom karijere (FOTO)

Sve bi moglo da bude zavšreno u narednom periodu.

Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić (21) mogao bi karijeru da nastavi u Milanu. Kontakt između klubova je već uspostavljen i postoje naznake da bi u narednom periodu sve moglo da bude dogovoreno u vezi njegovog transfera iz Udinezea.

Bio bi to ogroman korak napred u karijeri mladog srpskog fudbalera koji bi tako mogao da zaigra i u Ligi šampiona ako do dogovora dođe.

🚨 ¡AC Milan tuvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << contacto con Udinese por Lazar Samardzic hoy!

📰 @DiMarzio pic.twitter.com/1iUZGwWoKD

— Gazzetta Milan (@gazzetadelmilan) June 23, 2023

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio preneo je tu informaciju i izgleda da stvari idu u pozitivnom smeru. Prema portalu "Transfermarkt" njegova vrednost procenjena je na 14 miliona evra i ugovor sa Udinezeom mu ističe 30. juna 2026. godine što znači da bi njegov trenutni tim mogao da dobije višemilionsko obeštećenje.

On je ove sezone u Seriji A odigrao ukupno 37 mečeva, dao je pet golova i imao četiri asistencije. Pre toga je igrao u Lajpcigu koji je inkasirao tri miliona evra za transfer u Udineze. Podsećanja radi, Lazar je imao izbor između reprezentacija Srbije i Nemačke i odlučio je da nosi dres "Orlova".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.