ISTORIJSKA BRUKA U BUNDESLIGI: Frajburg DEKLASIRAO Borusiju, do poluvremena dao šest golova! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 20:36

ISTORIJSKA BRUKA U BUNDESLIGI: Frajburg DEKLASIRAO Borusiju, do poluvremena dao šest golova! (VIDEO)

U nastavku su "povukli ručnu".

Istorija Bundeslige ispisana je večeras u Menhengladbahu, gde je domaća Borusija ponižena od Frajburga rezultatom 0:6 (0:6)!

Gosti iz Baden Viretemberga su u 14. kolu odigrali najboljih 45 minuta u klupskoj istoriji, kada su postigli svih šest pogodaka i rešili sve dileme oko pobednika.

Koliko je Borusija "u kanalu" dovoljno svedoči podatak da su prethodnih 135 minuta ili utakmicu i po primili čak 10 golova, jer su prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poraženi i od Kelna sa ubedljivih 1:4.

Goleada gostiju iz "Crne šume" krenula je već u drugom minutu, Egeštajn je bio strelac, već u petom pogodio je i Šade glavom, a kada je Lejnhart doneo 3:0 domaćima se smrklo pred očima.

Na 4:0 povisio je Hefler u 19. minutu, 5:0 bilo je već 25. preko Helera, da bi konačnih za poluvreme režirao Sloterbek u 37.

Frajburg je u nastavku "povukao ručnu", pa se utakmica završila istim rezultatom kao što je bilo na poluvremenu.

Posle ovakvog epiloga, jasno je da su treneru Menhengladbaha Hiteru odbrojani dani i da može da potraži novi posao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frajburg postigao šest golova u prvih 37 minuta protiv Menhengladbaha

Izvor: RTS, 05.Dec.2021

U poslednjoj utkamici 14. kola Bundeslige ekipa Frajburga savladala je kao gost Borusiju u Menhengladbahu rezultatom 6:0. . Frajburg je postao prva ekipa u istoriji Bundeslige koja je postigla pet golova u prvih 25. minuta. Jedina ekipa koja je to isto uspela, doduše kao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.