Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2021, 19:22

Primili šest golova za 36 minuta, istorijska bruka Menhengladbaha (VIDEO)

Katastrofa ekipe Adija Hitera - 0:6

Kada dolazite na noge Menhengladbahu, uglavnom bi vam i osvajanje boda predstavljalo premiju, s obzirom da je sastav Adija Hitera ove sezone neporažen na svom terenu u Bundesligi. Na pet utakmica na Borusija Parku ostvarili su četiri pobede i imali jedan remi. Savladali su Arminiju, Dortmund, Bohum i Grojter Firt, a onda su doživeli neverovatan krah u večerašnjem meču sa Frajburgom doživeli debakl već u prvom poluvremenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Nakon 36 minuta utakmice rezultat na Borusija Parku bio je neverovatnih 0:6!? Sve što su igrači Frajburga šutnuli na gol Jana Zomera završilo je u mreži, ali to naravno ne umanjuje kvalitet i sjajne partije sastava Kristijana Strajha, koja je očigledno odlučna da se domogne Lige šampiona u ovoj sezoni.

Sa druge strane, Menhengladbahu će biti potrebno dosta vremena da zaleči ovu istorijsku bruku. Hiterovom tim je u ovom trenutku na pet bodova udaljenosti od mesta koje vode u Ligu Evrope, ali isto toliko i od mesta u opasnnoj zoni.

Teško je očekivati da će se ovaj tim baš boriti za opstanak, ali njegov kvalitet posle ovakve katastrofe postao više nego upitan.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Daš pet Bajernu, primiš šest od Frajburga: Istorijska bruka Menhengladbaha (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2021

Katastrofa ekipe Adija Hitera - 0:6..Kada dolazite na noge Menhengladbahu, uglavnom vam i osvajanje boda predstavlja premiju, s obzirom da je sastav Adija Hitera ove sezone neporažen na svom terenu u Bundesligi. Na pet utakmica na Borusija Parku ostvarili su četiri pobede i imali jedan remi, Savladali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.