ISTORIJA! MAREZ HEROJ GRAĐANA: Mančester siti prvi finalista Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 23:03

ISTORIJA! MAREZ HEROJ GRAĐANA: Mančester siti prvi finalista Lige šampiona

Engleski predstavnik slavio i u prvom meču. Rezultat na Parku prinčeva bio je 2:1.

Fudbaleri Mančester sitija večeras su ispisali istoriji svog kluba. Naime, Građani su trijmfom nad PSŽ-om od 2:0 (1:0) prvi put obezbedili plasman u finale Lige šampiona.

Puleni Pepa Gvardiole kontrolisali su susret na snežnom Etihadu od prvog sudijskog zvižduka, a heroj plavog dela Mančestera bio je fenomenalni Rijad Marez.

Alžirac je mrežu Kejlora Navasa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogađao u 11. i 63. minutu. Posebno je bio interesantan prvi gol.

Naime, golman Ederson je sjajno "izbacio" Zinčenka, Ukrajinac upošljava De Brujnea čije je udarac blokirao Florenci, sve to je pratio Marez koji rutinski matira Kostarikanca na golu Svetaca.

Veliko finale u Istanbulu na programu je 29. maja, Siti u borbi za "ušati" pehar čeka boljeg iz duela Čelsija i Real Madrida koji je na programu u sredu od 21.00. Prvi meč na stadionu Alfredo di Stefano završen je rezultatom 1:1.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno! Sitijevo prvo finale Lige šampiona, Gvardiola uspeo posle deset godina (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2021

Rijad Marez dvostruki strelac u revanšu sa Pari Sen Žermenom - 2:0..Hladno na terenu – toplo oko srca. Kroz sneg zavajeni Mančester probio se Siti u finale Lige šampiona i ovaj čudni prolećni dan okonačao vanrednim uspehom. Prvim od postanka kluba. I prvim za Pepa Gvardiolu posle deset godina...

Nastavak na MozzartSport.com...

Marez: Čvrsta odbrana i jaka kontra doneli plasman u finale

Izvor: B92, 04.Maj.2021

Rijad Marez je sjajnom partijom potvrdio plasman Mančester sitija u finale Lige šampiona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.