ISTORIJA - Liverpul prvak sveta! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTORIJA - Liverpul prvak sveta! (video)

Jedini trofej koji im je nedostajao sada je u njihovim rukama!

Istorijska godina za Liverpul!

Sedam meseci posle osvojene titule prvaka Evrope, ekipa Jirgena Klopa večeras je dodala i ''šlag na torti'' - titulu klupskog prvaka sveta!

Tri puta se do sada u klupskoj istoriji klub sa Enfilda borio za ovaj trofej, nije uspevao sve do večeras, kada je u uzbudljivom finalu savladao ekipu Flamenga rezultatom 1:0, ali tek posle produžetaka.

O dešavanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz regularnih 90 minuta možete da čitate OVDE, a finiš drugog poluvremena obeležila je i sporna situacija na ivici kaznenog prostora Flamenga, kada je oboren Mane, a sudija je posle višeminutne konsultacije sa VAR sobom i pregledanja snimka odlučio da ne dosudi ni penal, pa čak ni prekršaj za Liverpul.

Ipak, to nije uzdrmalo šampiona Evrope, koji je u devetom minutu prvog produžetka rešio pitanje pobednika.

Bila je to još jedna brza, konkretna akcija ''Redsa'', duga lopta za Manea ispred kaznenog prostora, on pronalazi Roberta Firmina, koji posle par varki u ''srcu šesnaesterca'' na kraju šalje loptu u mrežu golmana Dijega Alveša - 1:0.

Do kraja Flamengo nije uspeo da pripreti, Liverpul je zadržao minimalno vođstvo i na kraju zasluženo slavio.

-

Liverpool  -  Flamengo Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpul poveo u produžetku, ali šta se desilo sa TV prenosom na RTS-u?! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019

Neverovatna situacija, prekinut TV prenos na RTS-u, po završetku regularnog toka finala. Biće snimak večeras u neko doba....Podsetimo, regularni tok finalne borbe za klupskog prvaka sveta završen je bez golova. 0:0 u Dohi, uz jednu spornu situaciju iz 91. minuta, kada je VAR odlučio da se NE dosudi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.