Liverpul poveo u produžetku, ali šta se desilo sa TV prenosom na RTS-u?! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul poveo u produžetku, ali šta se desilo sa TV prenosom na RTS-u?! (video)

Neverovatna situacija, prekinut TV prenos na RTS-u, po završetku regularnog toka finala. Biće snimak večeras u neko doba...

Podsetimo, regularni tok finalne borbe za klupskog prvaka sveta završen je bez golova. 0:0 u Dohi, uz jednu spornu situaciju iz 91. minuta, kada je VAR odlučio da se NE dosudi penal za Liverpul.

Opširnije o tome čitajte OVDE, a tokom pauze usledilo je neprijatno iznenađenje za sve one koji su meč pratili na RTS-u. Prenos je prekinut, komentator >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aca Stojanović je saopštio da mu je rečeno kako ćete moći snimak produžetaka da gledate tokom večeri.

A devet minuta kasnije, Liverpul je poveo.

Bila je to akcija Manea i Firmina, koji se malo poigravao sa odbranom Flamenga i golmanom, a onda polao loptu u mrežu - 1:0.

Tim rezultatom završen je prvi produžetak. Još samo malo do konačnog epiloga...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.