ISTORIJA! Enfild slavi VAR, svedoci smo ludila novog doba! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTORIJA! Enfild slavi VAR, svedoci smo ludila novog doba! (video)

Pa, ovo je neverovatno.

Svedoci smo verovatno najluđe utakmice u novijoj istoriji engleskog fudbala.

Kao što već znate, VAR je od ove godine uveden na kup utakmice na ostrvu, a večeras ne u dva navrata "dosudio" u korist Liverpula!

Podsetimo, Liverpul je poveo, VBA preokrenuo u roku od četiri minuta, to možete čitati OVDE, ali onda se ludilo nastavilo.

Desetak minuta kasnije, Doson je nadskočio Roberta Firmina i dao gol glavom, ali je VAR >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potom pokazao da je u pitanju bio pasivni ofsajd, Minjoleu je zasmetao protivnički igrač da izađe i bolje interveniše, pa je glavni arbitar poništio pogodak.

Samo tri minuta kasnije, ponovo radi VAR, i opet u korist Liverpula! Livermor je rukom povukao Salaha, nakon gledanja ponovljenog snimka, sudija pokazuje na penal, ali Firmino sa 11 metara trese prečku!

Pogledajte OVDE kako je sve to izgledalo.

VAR je radio i treći put, u poslednjim trenucima prvog poluvremena, VBA je postigao treći pogodak, sumnjalo se da je bila ofsajd pozicija Krihovjaka, ali ovaj put je sve bilo čisto i gosti vode sa 3:1!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.