Izvor: HotSport.rs, 11.Avg.2016, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKUSNI ŠTOPER PROMENIO SREDINU: Iz Mančestera direktno u Kataloniju!

Iskusni argentinski defanzivac će sigurno biti značajno pojačanje za sledeću sezonu Primere.

U noći između srede i četvrtka Argentinac Martin Demikelis pojačao je redove Espanjola. Ovaj tridesetpetogodišnjak potpisao je jednogodišnji ugovor sa katalonskim klubom. Ovo je njegov sedmi klub u bogatoj karijeri od kojih su svakako najzvučniji Bajern Minhen i predhdni, Mančester Siti. Sa reprezentacijom Argentine, za koju je odigrao 50 mečeva i dao dva gola, ima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tri medalje, i sve tri su srebrne.
Što se tiče belo-plavih letašnjim pojačanjima su se naoštrili da sledeće godine napadnu gornji deo tabele. Pored Martina, na Stadion Kornelja El-Prat doselili su se i golman Roberto(iz Olimpijakosa), Hoze Antonio Rejes(iz Sevilje), Pablo Pjati(iz Valensije), Leo Baptistao (iz Atletiko Madrida) i Hoze Manuel Hurado (iz Votforda).
Pripremio: Luka Totaj
The post ISKUSNI ŠTOPER PROMENIO SREDINU: Iz Mančestera direktno u Kataloniju! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.