Espanjol pravi evropski tim, stiže i pojačanje iz Real Madrida?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2016, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Espanjol pravi evropski tim, stiže i pojačanje iz Real Madrida?

Klub iz Barselone bi mogao da stvori ekipu koja bi mogla da se bori za Ligu Evrope.

Novi trener Espanjola Kike Sančez Flores dobio je odrešene ruke da pravi tim po svojoj volji i on je doveo nekoliko zvučnih pojačanja.

Stigao je golman Roberto iz Olimpijakosa, potom Martin Demikelis, Leo Baptistao, Hose Manuel Hurado, Pablo Pjati i Hose Antonio Rejes, a njima bi mogao da se pridruži i Alvaro Arbeloa.

Dosadašnji defanzivac Real >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Madrida navodno se sam ponudio Kikeu Sančezu Floresu, slobodan je na tržištu i Espanjol može da ga dovede bez obeštećenja.

Istina da su u pitanju mahom igrači preko 30 godina, izuzev Pjatija i Baptistaoa, ali Espanjol bi sa ovim imenima sigurno bio u fokusu ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.