ISKRENO: Šta je Milojević rekao o VELIKOM kiksu koji je Zvezdu koštao pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKRENO: Šta je Milojević rekao o VELIKOM kiksu koji je Zvezdu koštao pobede

Oba gola su postignuta sa bele tačke.

Fudbaleri Crvene zvezde bili su veoma blizu pobede na gostovanju Irtišu u utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali je igranje rukom Dušana Anđelkovića u kaznenom prostoru skupo koštalo crveno-bele. U trećem minutu nadoknade, Stefan Živković je iskoristio penal, za konačnih 1:1, u Pavlodaru.

Nisam od onih kojih bi izdvajali igrače, niti svoje niti protivničke ekipe. Irtiš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pre svega dobar i kompaktan tim. Ne može ekipa da se pravi jednim treningom. Potrebno je vreme i strpljenje. Igrači treba da se poznaju, da jedni druge prihvate. Situacija iz 93. minuta se dešava, to je fudbal. Na našu žalost dogodilo se nama, a Irtišu je donelo sreću. Loš trenutak, individualna greška koja može da baci u senku to što je zadnja linija dosta dobro funkcionisala tokom cele utakmice - rekao je posle utakmice šef stručnog štaba Zvezde, Vladan Milojević.

- Bila je ovo utakmica koju smo kontrolisali, imali posed, sistem sa blokom koji je funkcionisao dobro. Tražili smo strpljenje i prostor da probijemo. Znalo se da neće biti mnogo šansi. Irtiš je pretio iz prekida, to im je jako oružje jer imaju visoke igrače. Kod rezultata 1:0 smo kontrolisali meč, a nisam dobro video šta se desilo u tom 93. minutu. Reći ću nešto što bi rekao svaki trener na svetu, jako je teško kada primite gol u nadoknadi vremena, a imali ste povoljan rezultat. Dosta smo korektno odigrali protiv ekipe koja je u formi, a imamo dosta prostora za napredak. Imali smo dva nova igrača, Jovičića i Kangu koji nije prošao pripreme sa ekipom. Raduje me da podižemo fizičku pripremu i formu iz utakmice u utakmicu - zaključio je strateg crveno-belih.

Revanš u Beogradu zakazan je za sledeći četvrtak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.