INZAGI: Siti najbolja ekipa na svetu, ali ovde smo da igramo za pehar

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 20:47

INZAGI: Siti najbolja ekipa na svetu, ali ovde smo da igramo za pehar

Inter u poteri za četvrtim ušatim peharom.

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi rekao je pred finale Lige šampiona koje se sutra igra u Istanbulu da je Mančester Siti najbolja ekipa na svetu, ali da će njegova ekipa igrati hrabro.   Utakmica se igra na stadionu Ataturk u subotu uveče sa početkom u 21 čas. Inter se nada četvrtoj, a Siti prvoj titulu prvaka Evrope.

Predivan je osećaj što smo ovde u Istanbulu, što smo stigli do finala, ali ne želimo tu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanemo, želimo da odigramo ovo finale na najbolji mogući način - rekao je Inzagi na konferenciji za medije upriličenu u najvećem gradu Turske.

Svestan je Inzagi da je Mančester Siti favorit na papiru u sutrašnjem finalu.

 - Ko je favorit? Pa oni su najjača ekipa na svetu, ali nas je 11 i njih je 11 na terenu. Mi smo imali fantastičan put do finala i tu smo da igramo za pehar. Biće potrebno mnogo srca, hrabrosti i mirne glave da ostanemo u igri - zaključio je Inzagi.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.