INTER ĆE BITI BAŠ MOĆAN: Bekam posle Mesija dovodi u Majami najskupljeg igrača u istoriji Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 14:13

INTER ĆE BITI BAŠ MOĆAN: Bekam posle Mesija dovodi u Majami najskupljeg igrača u istoriji Reala

Unosna ponuda.

Inter Majami zainteresovan je za Edena Azara, koji je napustio Real Madrid kao slobodan igrač. Plan Dejvida Bekama je da upari njega i Lionela Mesija i već je započeo pregovore sa belgijskim fudbalerom.

Belgijanac bio je najskuplje pojačanje u istoriji Real Madrida i nije se proslavio.  Leta 2019. godine ga je Real Madrid platio Čelsiju čak 115 miliona evra. Azar je od 1. jula slobodan igrač i trenutno traži novi klub, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a poziv je stigao sa sunčane Floride.

Inter Miami está avançando suas negociações com Jordi Alba. @TheAthleticFC

Segundo a @TheSun, Inter Miami está supostamente perseguindo o Craque Belga Eden Hazard. pic.twitter.com/95425nnn9t

— Paixão Desportiva (@PaixoDesportiv2) July 6, 2023

Kako prenose američki i španski mediji, Azar ima unosnu ponudu od Dejvida Bekama. Možda mu je i vreme da napusti Evropu, a u Interu bi igrao sa Lionelom Mesijem.

Inter Majami je već doveo i Serhia Busketsa, a očekuje se i dolazak Đordija Albe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.