Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 10:38

”IMAMO ZALIHE HRANE, SPREMNI SMO ZA SVAKI SCENARIO”: Odbojkašica Srbije se javila iz Izraela!

Ratno stanje u državi...

Srpska obojkašica Marta Drpa javila se iz Haife u kojoj igra za Makabi. Naša povremena reprezentativka opisala je jezive scene iz ratom zahvaćenog Izraela, uz poruku prijateljima da ne brinu za nju.

Bivša odbojkašica Crvene zvezde, Železničara iz Lajkovca i subotičkog Spartaka, koja je povremeno igrala za reprezentaciju Srbije, poslednjih godina igra u Izraelu za makabi Haifu.

- Hvala vam svima koji ste se javili u ogromnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broju. Danas je jako tužan dan za Izrael. Za mene, trenutno je najsigurnije da budem gde sam, u Haifi. Ovde za sad nema sirena ni vazdušnih opasnosti. Život funkcioniše normalno. Imamo zalihe hrane, imamo podrum, spremne smo za svaki scenario. Nadamo se da će se situacija brzo smiriti i da će biti što manje žrtava - poručila je Marta Drpa na društvenim mrežama.

Marta Drpa ima 34 godine, a sa svojih šest morala je da napusti rodni Knin i u izbeglištvu pronađe utočište od "Oluje". Tada je kao mala stresno doživljavala ratne scene u domovini, sada se ponovo susreće s njima u zemlji gde živi i bavi se sportom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.