ILIĆ PRED NOVIM POSLOM: Preuzima PRETPOSLEDNJU ekipu na tabeli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 09:59

ILIĆ PRED NOVIM POSLOM: Preuzima PRETPOSLEDNJU ekipu na tabeli!

Imaju neverovatan negativan skor...

Srpski fudbalski trener Saša Ilić nalazi se na korak od novog posla, tvrde bugarski mediji koji navode da se nekadašnji kapiten Partizana seli u Grčku!

Tim koji bi trebalo da preuzme jeste Atromitos, pretposlednji na tabeli, koji u osam utakmica imao samo tri boda - i to tri remija, bez ijednog trijumfa.

U poslednjih osam kola, zabeležili su pet poraza i tri remija, sa skorom od četiri postignuta i čak 17 premljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gola. U prethodna dva kola, gostovali su favoritima za titulu. Od ekipe PAOK-a poraženi su rezultatom 2:0, dok ih je ekipa Panatinaikosa deklasirala sa 5:0.

Ilićev poslednji posao bio je u CSKA iz Sofija. Prethodnu sezonu završio je na drugom mestu, malo mu je falilo da skine Ludogorec sa trona, da bi ovu novu loše počeo i razlaz je bio neminovan.

Pre CSKA, Ilić je svoj debitanstvi posao kao klupski trener imao u Čukaričkom. Podsetimo, pominjao se i kao mogući selektor mlade reprezentacije Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.