ILIĆ BESAN KAO RIS: Što smo dobili crveni?! Može neko da objasni? I Stanković se oglasio: Bitan je rezultat

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 20:24

ILIĆ BESAN KAO RIS: "Što smo dobili crveni?! Može neko da objasni?" I Stanković se oglasio: "Bitan je rezultat"

U različitim raspoloženjima su završili meč.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su počeli prolečni deo sezone pošto su savladali Čukarički u 22. kolu Superlie Srbije sa 3:0 (1:0), mada su Brđani bili prilično nezgodan protivnik sve do trenutka kada su ostali sa igračem manje u drugom poluvremenu.

Trener gostiju Saša Ilić bio je zadovoljan borbenošću svojih izabranika.

- Prvo čestitam Zvezdi na pobedu, čestitam mojim momcima na sjajnoj borbi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mislim da smo bili ravnopravni iako rezultat to ne govori - rekao je Ilić.

On se osvrnuo i na crveni karton koji je dobio Drezdić sredinom drugog poluvremena. Smatra da prvi žuti za njegovog fudbalera nije bio regularan.

- Ostali smo sa igračem manje zbog dva žuta kartona, a to niko ne može da mi objasni zbog čega. Zbog prigovora? Ali to su druga pitanja, idemo dalje - smatra Saša Ilić.

Stručnjak na klupi crveno-belih Dejan Stanković vidi u ovom meču jedno od "16 finala".

- Uvek je prva utakmica najteža, da se otvori prvenstvo kako smo zamislili. Čuka je sjajna ekipa, brza, uigrana. Rezultat je korektan, idemo dalje, ovo je jedno od 16 finala koje smo odigrali. Rezultat je bitan - kaže Stanković.

Krvav si, Pavkove.#fkcz #czv pic.twitter.com/lqjTXG23Xu

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) February 12, 2022

Milan Pavkov se povredio nakon postignutog gola u prvom poluvremenu i morao je da izađe. Stanković je i to prokomentarisao.

- Kad vidimo da momci dobro rade, da imaš dobar izbor, zašto ne dva špica? Pavkov se povredio, nadam se da će biti spreman. Sigurno bismo bili ubojitiji da je ostao na terenu. Momci su bili dobri, mogli su manje da greše, ali prva je utakmica, razumem ih - zaključio je Dejan Stanković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.