Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRATE BASKET? Prijavite ekipu, takmičite se, zabavite i osvojite nagrade!

I ove godine, u susret letu, tradicionalni dvodnevni sportski turnir „City basket“ biće organizovan 6. i 7. juna, u 11 sati, na platou ispred Delta City-ja.

 
Okupite svoju ekipu od tri člana, uz mogućnost jedne rezerve, takmičite se i odlično zabavite. Prijavljivanje traje do 5. juna, na Info pultu Delta City-ja.
 Nije važno da li ste odličan košarkaš ili samo ponekad igrate ispred zgrade, da li imate uigranu ekipu ili tek treba da se uvežbate, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dođite na „City basket“ turnir i sjajno se zabavite...
Na kraju oba dana takmičenja biće proglašene najbolje ekipe, a Adidas će nagraditi pobednike. Takođe, sve učesnike turira koji u periodu od 1. do 7. juna donesu  prijavni kupon na uvid,  Adidas će nagraditi  dodatnim popustom na kupovinu od 20%.
Da li ste spremni za izazov? Loptu u ruke…
The post IGRATE BASKET? Prijavite ekipu, takmičite se, zabavite i osvojite nagrade! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.