IGRAČI ARSENALA U KLINČU, ARTETI SE SVIĐA: Dopada mi se što guraju jedan drugog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 16:58

IGRAČI ARSENALA U KLINČU, ARTETI SE SVIĐA: "Dopada mi se što guraju jedan drugog" (VIDEO)

Raduje ga pristup.

Fudbaleri Arsenala slavili su na gostovanju Notingem Forestu (2:1) u 22. kolu Premijer lige, a posle meča prvotimci Tobdžija imali su raspravu.

"U klinču" su bili Aleksandr Zinčenko i Ben Vajt. Sukob je ostao samo na rečima pošto su se umešali saigrači i sprečili eskalaciju rasprave.

Situaciju je prokomentarisao i trener Tobdžija Mikel Arteta.

- Jeste, malo su im bile usijane glave, ali to je zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nismo igrali onako kako smo namerili, rezultat je trebalo da bude viši. To je samo guranje napred, nesrećni su obojica što smo primili gol. Moram to da predstavim na pravi način, na način na koji ćete poštovati. Ponekad je tako emotivno posle utakmice i usijanih glava, ali sviđa mi se što guraju jedan drugog i što traže bolje igre - rekao je Arteta posle meča.

“That’s pushing each other” 💪

Mikel Arteta explains the post-match feud between Oleksandr Zinchenko and Ben White...

🎙️ @laura_woodsy pic.twitter.com/S0bEB0wr5O

— Football on TNT Sports (@footballontnt) January 30, 2024

Arsenal je na drugoj poziciji prvenstvene tabele na dva boda zaostatka u odnosu na Liverpul i uz meč više od "crvenih".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.