Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBRAKADABRA OTKRIO: Nisam otišao u Milan jer…

Superstar Pari Sen Žermena, Zlatan Ibrahimović otkrio je zbog čega je odbio ponudu Milana u letnjem prelaznom roku.

Klub Siniše Mihajlovića tokom ovog leta iz petnih žila je pokušavao da angažuje reprezentativca Švedske.
- Bili su konkretni i pokazali su veliko interesovanje za mene, ali sam im rekao da ću ostati u PSŽ-u jer sam zaista srećan ovde -rekao je Ibrahimović švedskim medijima.
Predsednik italijanskog kluba Silvio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Berluskoni tokom leta je nekoliko puta javno poručio Ibrahimoviću da ga u tom klubu čekaju raširenih ruku.
The post IBRAKADABRA OTKRIO: Nisam otišao u Milan jer… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pastore otkrio koji svetski velikan je pokušavao da ga dovede tokom leta

Izvor: Blic, 03.Sep.2015

Fudbaler Pari Sen Žermena Havijer Pastore rekao je da je Juventus pokazao veliko interesovanje za njegove usluge, ali da ni u jednom trenutku nije imao nameru da napusti glavni grad francuske...„Kontaktirao me je Juventus, ali Pari Sen Žermen nikada nije imao nameru da me proda. Takođe, ni ja nisam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.