Izvor: HotSport.rs, 13.Jul.2016, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBANJEZ ZVEZDIN ŠMEKER: Evo zašto ga zvezdaši obožavaju!

Valeta je povela u 15. minutu, kada je Falkone umakao štoperima crveno-belih, a Luis Ibanjez nije uspeo da izblokira šut.

Ipak, Lučo nije želeo da prepusti odgovornost drugima:
– Možda je moja greška, ali bio je to majstorski šut. Majstorski, kao i Kataijev kasnije, rekao je Ibanjez.
Potom je prokomentarisao i predstojeći revanš:
– Znali smo da će biti teško, iako su svi pričali da ćemo lako proći. Ja poznajem svu trojicu Argentinaca i znao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sam da su dobri igrači. Pokazali su to i na terenu. Sledi revanš, veći teren, biće lakše… A tu su i navijači, zaključio je omaleni Argentinac izjavu za Mondo.
GROF JOŠ NE SLAVI: Dok ima šanse, nema opuštanja
The post IBANJEZ ZVEZDIN ŠMEKER: Evo zašto ga zvezdaši obožavaju! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.