I njegov ugovor sa Partizanom ističe u junu, hoće li biti produžen?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I njegov ugovor sa Partizanom ističe u junu, hoće li biti produžen?

Dvojica važnih igrača sigurno ostaju, to smo danas saznali od trenera Miloševića.

Podsetimo, šef struke Partizana Savo Milošević potvrdio je u razgovoru sa novinarima da će Sejduba Suma i Umar Sadik ostati u Partizanu i naredne sezone, iako prvopomenutom u junu ističe važeći ugovor, a Sadiku pozajmica, takođe u junu.

I sa jednim, i sa drugim bi uskoro trebalo da budu potpisani novi ugovori, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa bi ofanzivna linija tima mogla duže da ostane zajedno, pogotovo što se očekuje i ostanak Natha i Asana, koji sa crno-belima imaju ugovore na još dve i po godine.

A šta je sa Zoranom Tošićem?

On je pre dve i po godine stigao u Humsku, posle prethodnog plasmana Partizana u Ligu Evrope i tada se obavezao na vernost crno-belima do juna 2020.

Dakle, ukoliko bi crno-beli želeli da zadrže iskusnog vezistu, trebalo bi i sa njim početi razgovore već ove zime, ali za sada takvih nagoveštaja nema.

To možda i ne čudi, imajući u vidu da mladi Filip Stevanović polako stasava i sledeća sezona bi mogla da bude sezona njegove potpune afirmacije u seniorskoj konkurenciji.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.