Grobari, to ste želeli da čujete - dve sjajne vesti za Partizan u jednom danu!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'', to ste želeli da čujete - dve sjajne vesti za Partizan u jednom danu!

Veliki posao za sledeću sezonu je već sada praktično završen!

Izgleda da dileme neće biti - Umar sadik i Sejduba Suma ostaće u Partizanu ne samo tokom proleća, nego i naredne sezone!

Ovo je u razgovoru sa novinarima danas potvrdio trener Partizana Savo Milošević.

''Sadik ostaje u Partizanu i od juna i Suma ostaje u Partizanu i do juna i od juna'', otkrio je Milošević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a prenosi ''Telegraf''.

Podsetimo, Sumin aktuelni ugovor sa Partizanom ističe u junu, a Sadik je letos došao na jednogodišnju pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Klub iz Humske je Sadikovu pozajmicu letos platio 100.000 evra, a ukoliko na kraju sezone bude želeo da otkupi Sadikov ugovor, moraće da izdvoji još 1.6 miliona evra.

Šef struke Partizana je potom objasnio kako sada stoje stvari i u vezi Sadika, i u vezi Sume.

''Što se tiče Sadika apsolutno nema potrebe da se bilo šta radi. U našim rukama je opcija za tri godine posle juna i mi ćemo tu opciju iskoristiti, tako da ne zavisi od Rome nego od nas.







A što se tiče Sume, razgovarao sam jednom i sa njim i sa ljudima iz kluba, složili smo se oko svega i apsolutno će narednih dana i direktor i predsednik razgovarati sa Sumom.







Što se njega tiče, on je lično rekao da nema ništa protiv toga da ostane i mislim da neće biti problema oko novog ugovora'', rekao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAVIJAČI PARTIZANA MOGU DA ODAHNU: Savo Milošević otkrio koja dvojica fudbalera ostaju u Humskoj

Izvor: Kurir, 03.Dec.2019

Trener Partizana Savo Milošević potvrdio je dobre vesti za crno-bele  na današnjoj konferenciji i rekao da Sejduba Suma i Umar Sadik ostaju u Humskoj.

Nastavak na Kurir...

SAVO MILOŠEVIĆ: Državo, ne daj pare ZVEZDI I PARTIZANU! Trener crno-belih održao zanimljivo predavanje! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 03.Dec.2019

Evo, javno kažem, Srbija ne treba da daje ništa ni Crvenoj zvezdi ni Partizanu! Mi niti smo dobili išta od marta, kad sam došao u klub, niti treba da dobijemo, poručio strateg kluba iz Humske

Nastavak na Kurir...

Gotov transfer Pavlovića, Partizan prihvatio ponudu!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 14:53

Klub iz Humske je prihvatio ponudu za mladog Pavlovića...Izgleda da je sve gotovo...Kako saznaje "Telegraf", Partizan je doneo zaključak i na kraju je prihvatio ponudu Monaka za mladog Strahinju Pavlovića...Crno-beli će zaraditi odmah 10 miliona evra, a postoji mogućnost da se dobije još 3 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.