I na četvrti derbi besplatno

Izvor: B92, 23.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I na četvrti derbi besplatno



Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa Sinalko Superlige igra se u nedelju od 21 čas u hali "Pionir". Partizan vodi u seriji sa 2:1, a domaćin četvrtog meča je Crvena zvezda.

Ulaz na ovu utakmicu biće besplatan, a besplatne ulaznice će se deliti preko kluba navijača, uz napomenu da i za ovaj duel važe godišnje karte košarkaškog kluba "Crvena zvezda".

Kapije dvorane Pionir otvaraju se od 18 časova, pa se mole svi posetioci da na vreme dođu na utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi se izbegle nepotrebne gužve na ulazima.

Košarkaški klub Crvena zvezda apeluje na sve posetioce nedeljne utakmice da na fer način bodre svoj tim, da se uzdrže od vređanja protivnika, kao i da ne ubacuju meke i tvrde predmete na teren koji mogu povrediti i aktere i posetioce utakmice i da jednom veličanstvenom atmosferom stvore pravi sportski ambijent.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.