I kad nema Mesija, tu je magija Nejmara i Suareza! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2016, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I kad nema Mesija, tu je magija Nejmara i Suareza! (video)

Magična akcija Nejmara i Suareza!

I kad nema Lionela Mesija, Nejmar i Luis Suarez pokazuju Barsinu moć.

Večeras je na Kamp nou stigao Atletik Bilbao, Mesi je načeo mrežu sa bele tačke, a Nejmar povisio na 2:0. Mesi je zamenjen na poluvremenu, zamenio ga je Arda Turan, ali to nije poremetilo Barsinu igru.

Naprotiv, već u drugom minutu nastavka, Nejmar i Luis Suarez su izveli maestralnu akciju koju je krunisao Urugvajac za velikih 3:0.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još uvek se ne zna razlog zbog kojeg je Mesi zamenjen na poluvremenu, odnosno da li je tehnička odluka Luisa Enrikea da odmori svog najboljeg igrača ili je Argentinac osetio neku nelagodnost.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRIMERA: Pola tuceta golova u mreži Atletika, het-trik Suareza, koreografija za Mesija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2016

Pretposlednji meč 20. kola Primere odigran je na Kamp Nou stadionu i neočekivan lako pobeda je pripala Barseloni koja je sa 6:0 savladala Atletik Bilbao.. . Istina, domaćinu je posao bio olakšan pošto je golman gostiju Iraizoz isključen već u 4. minutu kada je skrivio penal posle kog je Mesi doveo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.