Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I SRPSKI FUDBAL DOKTORKU ZA TRKU IMA: Upoznajte ‘ženu zmaja’, srpsku Evu Karneiro! (FOTO)

Danima su u žiži javnosti Žoze Murinjo i lepa doktorka Čelsija Eva Karneiro. Međutim, i u srpskom fudbalu imamo doktorku, iako to malo ljudi zna Voždovac u svom timu ima Jadranku Stanisavljević.

Kako to izgleda biti jedina žena doktor u srpskom fudbalu?
– Ja sam Zmajeve pratila prvo kroz omladinsku školu, kasnije je ta saradnja proširena i na seniore. Igrači me uglavnom pozdrave uz osmeh, požale se u šali kako i njima treba pomoć kad utrčim na intervenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tokom utakmice, kažu “Voždovac kao Čelsi” i slično, ali su uvek pozitivni i fini – kaže za Utakmica.rs doktorka Stanisavljević.
Foto: Jadranka Stanisavljević Potrebno je mnogo toga da bi se uspelo u muškom svetu.
– Nije lako biti žensko u muškom svetu, a još je teže biti profesionalac i dama u “muškim” sportovima – potrebno je više truda, rada, dokazivanja. Kao i u svakom poslu, ako se trudiš da savesno i profesionalno radiš svoj posao, ako poznaješ propise i stalno usavršavaš znanja u svojoj oblasti, ako si korektan i kolegijalan i istraješ, dobiješ samo pozitivnu povratnu reakciju. Drago mi je što su stručni štab i uprava FK Voždovac prepoznali to u meni, ukazali mi poverenje i stvorili atmosferu u kojoj sam ravnopravan i poštovan član tima od prvog dana! Stvarno je divno biti žena-zmaj uz njih i sa njima – poručuje ona.
Jagodina u svojim redovima ima fizioterapeutkinju, imao je i Spartak, sve je više i portparolki. Jadranka svim ženama u ‘muškim poslovima’ poručuje sledeće:
– Drage moje, svaki je posao zahtevan ako želite da ga radite savesno i budete dobre u tome. Ovde je samo, ponekad, potrebno malo više dokazivanja ali je definitivno vredno truda! Znanje, istrajnost, strpljenje i poštovanje svih pravila posla i samo napred – zaključila je ona.
The post I SRPSKI FUDBAL DOKTORKU ZA TRKU IMA: Upoznajte ‘ženu zmaja’, srpsku Evu Karneiro! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zašto je Murinjo poseban? Evo odgovora! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo i njegovi postupci obeležili su početak nove premijerligaške sezone. Ukoliko se posle svega pitate šta Portugalca čini posebnim, evo odgovora...Prvo kolo nove premijerligaške sezone palo je u zaborav odmah nakon što je Čelsi remizirao sa Svonsijem na "Stamford...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.