Zašto je Murinjo poseban? Evo odgovora! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Murinjo poseban? Evo odgovora! (video)

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo i njegovi postupci obeležili su početak nove premijerligaške sezone. Ukoliko se posle svega pitate šta Portugalca čini posebnim, evo odgovora.

Prvo kolo nove premijerligaške sezone palo je u zaborav odmah nakon što je Čelsi remizirao sa Svonsijem na "Stamford Bridžu".

Umesto da se govori o rezultatima koje su favoriti ostvarili na startu šampionata, ili o tome koje iznenadio, u prvi plan je izbio slučaj Čelsijeve doktorke Eve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Karneiro.

Menadžer aktuelnog šampiona Engleske Žoze Murinjo još jednom je demonstrirao kako se pažnja javnosti sa krucijalnih skreće na manje bitne stvari i to baš uoči derbija sa Mančester Sitijem.

Portugalac je u prošlosti mnogo puta pokazao da zna da napravi sjajnu uvertiru pred neki važan meč tako što se u nedelji pred njegovo odigravanje priča o svemu a samo ne o fudbalu.

U to ime ekipa "442oons" počastila nas je sjajnim videom koji je posvećen Žozeu Murinju. "Posebni" je u dva minuta objasnio šta ga čini takvim.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.