I KLUB SIT, I TIM NA BROJU: Grujić potpisuje u ponedeljak

Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I KLUB SIT, I TIM NA BROJU: Grujić potpisuje u ponedeljak

Priča koja je, bez nekog preteranog razloga, od savršene bajke dobila primese crnohumorne komedije sa potencijalno po sve strane (tragi)komičnim završetkom, ima velike šanse da u ponedeljak bude završena džentlmenski. Drugim rečima, kako javljaju engleski mediji (pre svega tabloid “Dejli star”), Marko Grujić bi u ponedeljak trebalo da ozvaniči saradnju sa jednim od najvećih klubova na svetu.

Nakon mnogo peripetija, skrivanja pasoša, rata saopštenjima i izjavama, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tri strane će priču završiti džentlmenski – pružanjem ruke. 
Jirgen Klop će tako dobiti igrača koji ima sve preduslove da postane jedan od najdominantnijih igrača sredine terena na svetu.
Marko Grujić dobija priliku da na velikoj sceni pokaže da partije iz Zvezde nisu puka slučajnost, i da zaista poseduje vanserijski talenat. Naravno, dug je put od talenta do kvaliteta, ali nakon Božovića, teško da bi mogao odabrati boljeg učitelja od Klopa.
(Izvor : Dejli star/screenshot) A Zvezda… Zvezdi ostaje poprilično popunjena kasa, što bi trebalo da reši pre svega probleme sa kašnjenjem plata trenutnom igračkom kadru, saniranje dugova radi dobijanja licence za evrotakmičenja naredne sezone, kao i prilika da trenutni tim dodatno ojača i polako započne sklapanje mozaika za kvalifikacije za Ligu šampiona.
No, možda i najbitnija stavka jeste to što ovim transferom tim sa stadiona “Rajko Mitić” dobija priliku da u njemu stasaju neki novi Grujići, koji na Enfild neće odlaziti kao talenti, već kao igrači za koje timovi poput Liverpula veruju da im mogu doneti momentalni kvalitet i igru dići na viši nivo. 

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.