I BiH želi Prosinečkog

Izvor: RTS, 12.Okt.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I BiH želi Prosinečkog

Bosna i Hercegovina želi Roberta Prosinečkog za novog selektora reprezentacije. Meho Kodro i Amar Osim takođe na listi želja tamošnjeg saveza.
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine traži naslednika Mehmeda Baždarevića na mestu selektora, nakon što se reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije plasirala ni u baraž za Mundijal u Rusiji.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, donedavno selektor Azerbejdžana, izbio je u prvi plan, uprkos tome što ima i ponudu Slovenije da nasledi Srećka Kataneca, prenosi Dnevni avaz.
U igri za mesto selektora BiH je i Meho Kodro, koji trenutno radi u švajcarskom Servetu, kao i Amar Osim, sin legendarnog Ivice Osima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

I BiH želi Prosinečkog, Antić nije zainteresovan

Izvor: B92, 12.Okt.2017

Reprezentacije Bosne i Hercegovine traži novog selektora, a lokalni mediji kao kandidate navode Roberta Prosinečkog i Radomira Antića. Osim njega, za mesto selektora "Zmajeva" konkurišu još Meho Kodro i Amar Osim, dok je glasine o mogućem preuzimanju BiH odbacio bivši selektor Srbije Radomir Antić.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.