Hushovd se pridružio Evansu u BMC-u

Izvor: B92, 09.Avg.2011, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hushovd se pridružio Evansu u BMC-u

Norveški sprinter Tor Hushovd potvrdio je da će od naredne sezone voziti za BMC, čije boje brani ovogodišnji pobednik trke "Tur d'Frans" Kadel Evans.

Hushovd je dva puta u karijeri osvojio zelenu majicu, za najboljeg sprintera, na "Turu", a iako je ove godine ona završila na leđima Marka Kavendiša, on je imao odličnu trku - sedam dana je bio vodeći, a ostvario je i dve etapne pobede.

Postoji plan za bicikliste za velike i najvažnije trke i svako zna šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je njegov posao. To je dobra stvar", rekao je Norvežanin, koji je sa američkom ekipom potpisao ugovor do 2014. godine.

Uprkos tome što naredna sezona počinje tek za nekoliko meseci, Hushovd već ima zacrtane ciljeve.

Moj najveći cilj je da pobedim na trci Pariz – Rube. BMC ima odlične vozače koji mogu da pruže podršku ili meni ili nekom drugom da dođu do pobede", istakao je Hushovd.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.