Utorak, 09.08.2011.

20:15

Hushovd se pridružio Evansu u BMC-u

Norveški sprinter Tor Hushovd potvrdio je da će od naredne sezone voziti za BMC, čije boje brani ovogodišnji pobednik trke „Tur d’Frans“ Kadel Evans.

Izvor: B92, eurosport

Default images

Hushovd je dva puta u karijeri osvojio zelenu majicu, za najboljeg sprintera, na „Turu“, a iako je ove godine ona završila na leđima Marka Kavendiša, on je imao odličnu trku – sedam dana je bio vodeći, a ostvario je i dve etapne pobede.

Postoji plan za bicikliste za velike i najvažnije trke i svako zna šta je njegov posao. To je dobra stvar“, rekao je Norvežanin, koji je sa američkom ekipom potpisao ugovor do 2014. godine.

Uprkos tome što naredna sezona počinje tek za nekoliko meseci, Hushovd već ima zacrtane ciljeve.

Moj najveći cilj je da pobedim na trci Pariz – Rube. BMC ima odlične vozače koji mogu da pruže podršku ili meni ili nekom drugom da dođu do pobede“, istakao je Hushovd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

17 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: