Humanitarni tiket u podne: Tumba selektorski izmešao golove i duple šanse!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Tumba selektorski izmešao golove i duple šanse!

Selektor Crne Gore eventualni dobitak usmeriće za Humanitarnu fondaciju Novi Beograd

Legendarni vaterpolista Aleksandar Šoštar sedamnaesti je dobitnik u MOZZARTOVOJ humanitarnoj akciji „Humanitarni tiket u podne“.

Predsednik Sportskog saveza Srbije pogodio je četiri para za kvotu 4,42 i značajan dobitak od 44.278 dinara. Tako je ukupna svota koju MOZZART donira uvećana sa 614.684 na 658.962 dinara.

Dobitak nekadašnjeg vrsnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vaterpolo golmana biće uplaćen Humanitarnoj organizaciji „Singidunum“, ciljano za nezbrinutu decu.

A selektoru Crne Gore i najtrofejnijem treneru Partizana svih vremena Ljubiši Tumbakoviću nije bilo potrebno dva puta uputiti poziv za učešće u humanitarnoj akciji kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“. Popularni Tumba se odmah odazvao našem pozivu i bez mnogo razmišljanja odabrao da eventualni dobitak ode Humanitarnoj fondaciji Novi Beograd koju predvodi naš proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić.

Od utakmica na raspolaganju poznatom treneru bili su dueli prvog kola grupne faze Lige šampiona.

Pa da vidimo kako je igrao trener koji je sa Partizanom osvojio šest nacionalnih šamionata i tri trofeja u kupu...

Prvi se na listiću našao par Mančester Siti - Borusija. Građani su bili sigurni u poslednjim utakmicama, sve sami trijumfi, sa više od tri gola po duelu. Isto se može konstatovati i za Menhengladbah, sve pobede sa zavidnim brojem golova po meču, 3,6. Međusobni skor 2:0 za Siti, 4:2, 2:1. Građani su osam puta pobeđivali, a sedam gubili u duelima sa nemačkim klubovima. Borusija sa engleskim ekipama ima pet pobeda i toliko poraza.

„Očekujem golove na ovoj utakmici i igram 3+“, kaže za MOZZART Sport Ljubiša Tumbaković.

Trener koji je tokom bogate karijere bio izuzetno uspešan i u najmnogoljudnijoj zemlji kao drugi par odabrao je duel Bajern - Rostov. Bavarci su veoma uspešni u poslednjim mečevima, imaju samo minimalan poraz od Reala. Rusi imaju tri pobede. Oba tima imaju u proseku 3,2 gola po utakmici. Bajern je dvanaest puta bio uspešniji od ruskih klubova. Dva tima se nisu sastajala.

„I ovde se nadam punim mrežama ili mreži. Takođe igram 3+.“

Čovek koji je kao igrač i trener proveo u Partizanu 21 godinu za treću utakmicu izabrao je meč PSV - Atletiko Madrid. Filipovci imaju solidan skor u šampionatu, četiri trijumfa. Madriđani u Primeri imaju dva nerešena ishoda i dve pobede. Međusobni skor, dva puta bez golova i dve pobede Jorgandžija. Atletiko je bio ubedljiv i protiv Selte.

„Sad bih probao sa duplom šansom X2.“

Na kraju selektor Sokolova okušao je sreću i na utakmici Dinamo Kijev - Napoli. Kijevljani imaju tri pobede od pet utakmica uz malo više od dva gola po duelu. Napolitanci su beležili sigurne trijumfe, nad Milanom 4:2, Monakom 5:0. Skoro pet golova po susretu. Dva kluba dosad nisu igrala, a Dinamo je samo dva puta bio bolji od italijanskih timova.

„I ovde bih probao sa duplom šansom X2“, zaključio je tipovanje za MOZZART Ljubiša Tumbaković koji potencijalni dobitak namenjuje Humanitarnoj fondaciji Novi Beograd.

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.