Humanitarni tiket u podne: Šoštar kaže - nema keca u Sanderlendu

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Šoštar kaže - nema keca u Sanderlendu

Eventualni dobitak legendarni vaterpolista usmeriće za Humanitarnu organizaciju „Singidunum“, ciljano za nezbrinutu decu

Bivši vaterpolista koji je sa našom reprezentacijom osvojio zlatnu i bronzanu medalju na OI rešio je da se priključi ekipi dobitnika MOZZARTOVE humanitarne akcije „Humanitarni tiket u podne“. Da se prisetimo trenutno se na spisku dobitnika nalazi šesnaest imena, a donirano je tačno  614.684 dinara.

Evo kako je odigrao humanitarni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tiket predsednik Sportskog saveza Srbije.

Na listić je prvo stavio utakmicu lige Švedske, Malme - Geteborg. Malme je lider na tabeli, dok je Geteborg četvrti sa deset bodova manje od rivala. Od poslednjih pet utakmica domaćin je tri rešio u svoju korist sa skoro tri gola po meču. I Geteborg je tri puta slavio uz nešto slabiju efikasnost. Međusobni skor je u odnosu 16-10-20, ali je u poslednjih pet utakmica Malme pobedio četiri puta i jednom je bilo nerešeno. Malme igra na plastičnoj podlozi, a gosti imaju jaku odbranu.

„Verujem da će biti golova makar za igru dva plus“, kaže za MOZZART Sport Aleksandar Šoštar.

Proslavljeni golman Partizana, Posilipa, Barselone, Budve, Bečeja… kao sledeći par odabrao je duel mladog tima Ajaksa i Ahilesa. Kopljanici su pri vrhu tabele, gosti na začelju. Ajaks 2 ima tri ubedljive pobede sa preko četiri gola po meču. Ahiles ima samo jedan trijumf i interesantno čak četiri njegove utakmice završene su rezultatom 2:1. Međusobni skor 3:0:3, uz puno golova. Na svakoj utakmici više od tri.

„Da probam sa tri i više golova, dakle 3+.“

Svojevremeno najbolji sportista Jugoslavije kao treći meč odabrao je duel iz francuske Lige 2, Strazbur - Troa. Domaćin je u vrhu, gosti u sredini tabele. Strazbur ima dve pobede i dva remija. Troa dva poraza, toliko pobeda i nerešen rezultat. Oba tima imaju nešto više od dva gola po susretu. Međusobni skor na poslednjih pet utakmica tri pobede Strazbura i dva remija.

„Smatram da će doći od dva do tri gola.“

Šoštar koji je sa raznim klubovima uzeo 28 trofeja tiket je završio utakmicom Premijer lige, Sanderlend - Everton. Od pozitivnih rezultata u poslednje vreme Sanderlend ima jednu pobedu i dva nerešena ishoda. Everton tri trijumfa i remi. Oba tima imaju prosek golova nešto iznad dva. Međusobni skor je na strani gostiju, ali od poslednja tri meča dva su pripala Sanderlendu.

„Pokušao bih sa duplom šansom X2“, zaključio je humanitarni tiket Aleksandar Šoštar koji će eventualni dobitak usmeriti za Humanitarnu organizaciju „Singidunum“, ciljano za nezbrinutu decu.

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Humanitarni tiket u podne: Tumba selektorski izmešao golove i duple šanse!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 11:57

Selektor Crne Gore eventualni dobitak usmeriće za Humanitarnu fondaciju Novi Beograd..Legendarni vaterpolista Aleksandar Šoštar sedamnaesti je dobitnik u MOZZARTOVOJ humanitarnoj akciji „Humanitarni tiket u podne“...Predsednik Sportskog saveza Srbije pogodio je četiri para za kvotu 4,42 i značajan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.