Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021, 10:53

Humanitarni tiket u podne: Miroslav Pašajlić tipuje za lečenje Vanje Malović

Evropsko-basketaški MVP, veruje nesavršenim Tobdžijama

Ponosni na uspehe naših sportista, kao i na domete “Humanitarnog tiketa u podne”, s kojim je kompanija MOZZART objavila rat do istrebljenja spinalnoj mišićnoj atrofiji, u poziciji smo da pozdravimo tiket zlatnog basketaša, Miroslava Pašajlića. On će svu svoju energiju usmeriti na potencijalni dobitak koji posvećuje maloj Vanji Malović (2021), čija borba ide putem koji smo već pregazili uz njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vršnjaka Boška Gugletu.

Bitno je reći da je naš današnji gost, postao prvak Evrope, MVP kontinentalnog takmičenja, gde su naši momci u Parizu, na finalnoj utakmici savladali Litvaniju sa 20:14. Pre toga, oni su u četvrtfinalu savladali domaćina Francusku sa 20:17, a u polufinalu Rusiju s konačnih 18:13.

Uz to, naš današnji gost član je ekipe 3X3 Ub, koju sem Pašajlića čine Marko Branković, Strahinja Stojačić i Dejan Majstorović. Oni su nedavno u finalu turnira u Debrecinu demontirali letonsku Rigu, tim koji je praktično i olimpijski šampion.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

MVP tog takmičenja, naš Miroslav Pašajlić na početku je rekao da bi najradije tipovao na meč MAN. SITI – SAUTEMPTON. Kec kao vrata miriše na Gvardiolu, koji je pred ovaj meč uspeo da nametne svoj tempo Lesteru, pa da prelomi meč Silvinim golom u 62. minutu utakmice. Zatim je u Ligi šampiona zabeležena pobeda nad RB Lajpcigom od 6:3. Sautempton može da se brani, što smo videli da ume na tri vezane utakmice na kojima je izvojevao X. Međutim, ovoga puta će to biti mnogo, mnogo teže, jer njih će mučiti i psihološki pritisak izazvan porazom na poslednjem meču para koji je zabeležen sa 5:2. To su fakti, pa će tipovanje na golove biti ekstremno interesantan izazov.

“Prelaz 1-1”, poručuje basketaš, ili košarkaš, kako hoćete, jer Pašajlić je i jedno i drugo.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Momku koga porede sa Dušanom Domovićem Bulutom, na šut se namestila i utakmica BARNLI – ARSENAL. Nisu to više Tobdžije kojima se skida kapa. Pre bi rekli da je autoritet grba kluba poljujan partijama koje su na kraju krajeva, teškom mukom pred ovaj meč kulminirale minimalnom pobedom nad poslednjim Noričom. Ima dakle Barnli neke šanse, što dokazuju i rezultati sa utakmica para iz prošle i ove godine. Među njima su dva remija i jedna pobeda Barnlija, ali bez ishoda koji bi oborio 0-2 igru.

“Dvojka na Arsenal”, rekao je naš današnji gost, puštajući u opticaj kvotu 2,10.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Već smo na meču ATL. MADRID – BILBAO. Ima Bilbao dosta povređenih igrača, dok Atletiko Madrid poseduje domaći teren i želju da se domogne vodeće pozicije na tabeli, pošto je trenutno izjednačen sa Realom i Valensijom. Uz to, Madriđani su u grupnoj fazi Lige šampiona pred susret remizirali sa Portom, tako da će Simeone u svakom smislu maksimalno naoštriti sastav pred ovaj meč.

“Verujem u jedinicu”

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Otvaramo bet analizu utakmice INTER – BOLONJA. Inzagi je morao da se pokloni Real Madridu, a Inter da kapitulira s minimalcem na otvaranju Lige šampiona. Situacija za domaće je puno bolja u Seriji A, mada postoji ta senka sa meča protiv Sampdorije koji je okončan sa 2:2. Bolonja je odmornija, posle pobede nad Veronom, ali je svakako kadrovski mnogo tanja, uprkos jednakom broju bodova na tabeli. Inter je dobio poslednja dva meča para.

“Igram 3+”, poručuje Miroslav Pašajlić, koji  ima i zapaženu košarkašku karijeru. Branio je boje Vojvodine u rodnom Novom Sadu, ali i još i Slobode, Igokee, Bosne, Vršca, Heliosa, Balkana, Metalca i Dinamika.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na kraju, idemo na meč KELN – RB LAJPCIG. To što je Mančester Siti uradio RB Lajpcig u Ligi šampiona zove se klasična dominacija, uz poništavanje ambicija za nastavak takmičenja. Bilo je 6:3 za Građane, a pre toga tim su tukli Bajern i Volfsburg. Ne, to ne znači da i Keln može da dođe lako do bodova. Boriće se RB Lajpcig iz sve snage da opravda poziciju favorita, u to smo apsolutno sigurni.

“I za kraj, neka bude 3+”, odluka je današnjeg gosta na putu ka dobitku koji potencijalno uvećava našu ukupnu sumu donacija koja trenutno iznosi 21.784.857dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miroslav Pašajlić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece, “Zdrav razum” iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,31, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.